Esnaf Odası’nda eğitim çalışmaları hızlanıyor

Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, eğitim çalışmalarını hızlandırdıklarını vurgulayarak, bayan ve erkek kuaförlerinin yanı sıra, mermer sektörü çalışanları ve marangoz sektörü çalışanlarını ulusal fuarlara götüreceklerini açıkladı.

Esnaf Odası’nda eğitim çalışmaları hızlanıyor

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçede görev yapan bayan kuaförleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, bayan kuaförlerinin hafta içi tatil önerilerini kendi aralarında yapacakları toplantıda değerlendirmeleri gerektiğine işaret etti. Beki,  “Hafta içi tatili kabul edip, gününü de belirlerseniz biz ilgili yerlere sizin adınıza müracaat yaparız” dedi. 

KOSGEB ve İşkur ile işbirliği içinde olduklarını anlatan İsmail Beki, esnaf ve sanatkârların çevresinde iş arayan, projesi olanların odaya başvurarak İşkur ve KOSGEB desteklerinden yararlanabileceklerini söyledi.

Esnaf ve sanatkârlar ile periyodik olarak buluşmalar gerçekleştireceklerini, girişimcilik ve eğitim fuarlarına devam edeceklerini ifade eden İsmail Beki, “Esnaf ve sanatkârlarımız ile işbirliğimiz, güzel diyaloglarımız sürüyor.

Bu kapsamda onlara yardımcı olacak güzel projeleri yaşama geçiriyoruz. Özellikle eğitim çalışmalarını hızlandırdığımızı söylemek istiyorum. Bu projelerimiz bütün iş kollarını kapsayacak” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X