Esnaf odasından huzura drone’lu katkı

Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, ilçenin huzur ve asayişine katkıda bulunmak amacıyla aldığı drone’u İlçe Jandarma Komutanlığı’na hediye etti.

Esnaf odasından huzura drone’lu katkı

CEMAL KIRGIZ

Drone, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki’nin katıldığı toplantıda Jandarma Komutanlığı’na verildi.

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, İsmail Beki ve yönetimi şahsında ilçe esnaf ve sanatkârlarına teşekkür etti. Kaymakam Gürbüz Karakuş, “İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan odamız, esnaf ve sanatkârların sorununa yönelik çalışmalarının, sosyal ve ekonomik hayata katkılarının yanı sıra huzur ve güvenliğe katkı sağlamak için de bu önemli katkıyı vermiş durumdadır. Drone ile daha ilk günden ruhsatsız tabanca ve kenevir ele geçirdik. Trafik olaylarına anında müdahale ediyoruz” dedi.

Kaymakam Gürbüz Karakuş , gece görüşlü, ısıya duyarlı  drone’lar ile huzuru bozan ve suç işleyenlerin anında tespit edileceğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X