Esnaf sanatkar Kasım Önadım’ı unutulmadı

Türkiye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Kurucu Genel Başkanı ve eski Bursa Milletvekili merhum Kasım Önadım, ölüm yıldönümünde Emirsultan Mezarlığı’nda kabri başında dualarla anıldı.

Esnaf sanatkar Kasım Önadım’ı unutulmadı

TESKOMB Genel Başkan Vekili Bahri Şarlı burada yaptığı konuşmada, “11 Haziran 1998 tarihinde kaybettiğimiz, acısını ve yokluğunu her gün içimizde hissettiğimiz Kasım Önadım 28 yıllık Merkez Birliği Genel Başkanlığı ve 15 yıllık milletvekilliği görevlerinde yaptığı çalışmalar ve bıraktığı eserlerle Türk Esnaf Tarihi ve Türk Siyasi Tarihinde ‘iz bırakanlar’ içerisinde mümtaz yerini almıştır” dedi.

Kooperatifler Kanunu ile esnaf sanatkârların kredilendirilmesi ve ülke ekonomisine katkı sağlanması, Bağ-kur Kanunu ile sosyal güvenliğin ve refahın tabana yayılmasının onun eseri olduğunu dile getiren Şarlı, ”Kendisi için koşarak buraya teşrif eden tüm dost ve sevenlerine şahsım ve teşkilatım adına sevgilerimi, saygılarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı. Kasım Önadım’ı anma törenine kooperatif ve odaların başkan ve yöneticileri ile aile bireyleri katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X