Esnafın sorunlarına ‘Yıldırım’ çözüm!

İlçe ekonomisinin can damarının esnaflar olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, her zaman esnafının yanında olarak en büyük destekçi olacaklarını söyledi.

Esnafın sorunlarına ‘Yıldırım’ çözüm!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak ve oda başkanları ile bir araya geldi. BESOB’da gerçekleşen toplantıda konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yeni Yıldırım hedefini gerçekleştirme yolunda ekonominin önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Edebali, “Yıldırım’a artı bir değer kazandıran ilçe esnafı ile işbirliğimizi sürdürmek istiyoruz. Yıldırım Belediyesi bünyesinde kurulan ‘Esnaf Masası’ ile ilk adımı attık. Yerel yönetimler olarak ekonomiye yön veren esnafımızın sorunlarını, yerinde inceleyerek kısa sürede çözüme kavuşturduk. Bundan sonraki süreçte de esnafımızın derdine derman olmaya devam edeceğiz” dedi.

BESOB Başkanı Arif Tak ise yerel yönetimler ile yaptıkları iş birliklerinde Yıldırım esnafının bu anlamda ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Başkan Tak, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin Yıldırım esnafı için büyük bir şans olduğunun ifade ederek, “Yıldırım’da güzel şeyler oluyor. Kısa süre içerisinde yapılanlar esnafın gönlünü kazandı. Biz de BESOB olarak yaptığı hizmetlerden dolayı Yıldırım Belediyesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X