Estetiksiz haline gören ‘Evrim geçirmiş’ diyor

Estetiğe karşı olmadığını belirten ve burun estetiği yaptırdığını açıklayan oyuncu Onur Büyüktopçu’nun eski halini gören “Resmen evrim geçirmiş” demekten kendini alamıyor.

Estetiksiz haline gören ‘Evrim geçirmiş’ diyor

Ünlü Oyuncu Onur Büyüktopçu, Hülya Avşar’ın sunuculuğunu yaptığı “Bir Hülya Avşar Sohbeti” adlı programa konuk oldu. Programda nasıl fenomen olduğunu anlatan Büyüktoğçu, kendisiyle ilgili çok konuşulacak bir de itirafta bulundu.

“BURNUM KEMERLİYDİ, ÖZGÜVENSİZDİM”

Estetiği karşı olmadığını ve burun estetiği yaptırdığını belirten Büyüktopçu şu ifadeleri kullandı: “Burnum çok kemerliydi, çok özgüvensizdim. Ayna karşısına geçtiğimde ‘Allah’ım şu burnum birden değişsin’ derdim. Sonra ‘Allah’ım sen yarattım bunu, ben neden bozayım’ dedim.

“ŞİMDİ Kİ AKLIM OLSA…”

Ama sonra oyunculuk ilgili görsel bir iş yapmaya başladığımda, eski burnumla bir senede beş reklam çektim. Burnumu yaptırdım, reklam hayatım bitti. Ben kemerli burnu yakıştıramadım kendime 20’li yaşların başındaydım, şimdiki aklım olsa yaptırırmıydım… Bilemiyorum.”

burun-estetigi-yaptirdigini-aciklayan-oyuncu-onur-10597647_7697_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X