Euro kaç lira oldu haberiniz var mı!

Kenneth Omeruo ve Lasse Nielsen rakamları yükseltince yönetim çileden çıktı.

Euro kaç lira oldu haberiniz var mı!

Stoperde görev yapan her iki oyuncunun daha önce istedikleri parayı arttırması sonucu transferleri rafa kaldırıldı. Yeşil beyazlı yönetim, listedeki diğer isimlere yöneldi. 

Forvet arayışlarına devam eden Bursaspor, stoper için de temaslarını sürdürüyor. Uzun süredir gündemde olan Kenneth Omeruo ve Lasse Nielsen için dün de somut adımlar atılamadı.

Titi’nin takımdan ayrılmasından sonra takıma mutlaka bir stoper kazandırmak isteyen Teknik Direktör Samet Aybaba’nın istediği her iki isim de sürpriz gelişmeler yaşandı. Bursaspor’dan daha önce 600 bin Euro isteyen Omeruo’nun son yapılan görüşmede rakamı 750 bin Euro’ya çıkardığı belirtildi. 

GELSİN DİĞER ADAYLAR…

Aybaba’nın listesindeki ilk isim olan tecrübeli savunmacının yapmış olduğu bu son hareket yönetimde şaşkınlıkla karşılandı. Malmö’de forma giyen Nielsen’in ise en son 600 bin Euro talep etmesi üzerine Başkan Ali Ay’ın bu iki transferi de şimdilik rafa kaldırdığı ifade edildi.

Listedeki diğer stoperler için  araştırmalar yapmaya başlayan yeşil beyazlı yönetimin Kayserispor maçına kadar bu bölgeye takviye yapması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X