Evlenir evlenmez ilk işi bu oldu

Eser Yenenler ile Berfu Yıldız geçen Nisan’da aile arasında yapılan sade bir törenle evlenmişti. Çünkü Berfu Yıldız rutin sağlık kontrolleri sırasında hamile olduğunu öğrenmişti. Çiftin 300 kişilik düğünü dün akşam Kilyos Milyon Beach’te gerçekleşti.

Evlenir evlenmez ilk işi bu oldu

Sanat camiasının gözde çifti Eser Yenenler-Berfu Yıldız, 2 yıllık birlikteliklerini Kilyos Milyon Beach’te gerçekleşen kır düğünüyle taçlandırdı.
 

Düğünde sanat, spor ve televizyon dünyasından birçok isim yer aldı.
 

Çiftin nikâh şahitliğini ise kadim dostları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak yaptı.
 

Kır düğünü konseptine uygun bir kostüm tercih eden Eser Yenenenler, Musa Çakmak imzalı mavi renkli smokin giyinirken, Berfu Yıldız da Akay Birdal imzalı özel dikim gelinlik tercih etti.
 

Düğüne özel 2 gelinlik diktiren Berfu Yıldız, törenin ilerleyen saatlerinde ikinci gelinliğini giydi.

Düğünden 1 gün sonra balayına çıkacaklarını da söyleyen çift, ”Yoğun bir sezon ve düğün telaşı süresini geride bıraktık. Balayı için ilk olarak Antalya’ya gideceğiz. Sonrasında da tekneyle mavi tura çıkmak istiyoruz.” dedi.

O DA SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

O DA SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Berfu Yıldız’ın evlendikten sonra ilk işi soyadını değiştirmek oldu. Güzel model sosyal medya hesabında ‘Yıldız’ olan soyadını ‘Yenenler’ olarak güncelledi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X