Evlenmek için kaçtı, tecavüze uğradı

Adana’da 37 yaşındaki B.K., evlilik vadiyle tanıştığı 35 yaşındaki Erol Y.’nin ilişkiye girdikten sonra kendini terk ettiğini belirterek polise şikayetçi oldu.

Evlenmek için kaçtı, tecavüze uğradı

Annesi ile birlikte yaşayan B.K., internetteki çöpçatanlık sitesinde tanıştığı Erol Y. ile bir süre internet üzerinden, ardından da telefonla konuşarak arkadaş oldu. Genç kadın, evlilik vaadiyle evinden ayrılıp, Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi’nde yaşayan Erol Y.’nin yanına gitti. Genç kadının evlenme hayali ile evi terk etmesi üzerine, yakınları da Şakirpaşa Polis Merkezi Amirliği’ne giderek ’kayıp’ başvurusunda bulundu.

TERS İLİŞKİ TEKLİFİNİ KABUL ETMEYİNCE YUMRUKLADI

Erol Y. ile buluşan B.K., 2 gün boyunca birlikte vakit geçirdikten sonra, otobüsle Malatya’nın Akçadağ İlçesi’ne gitti. Burada bir arkadaşlarının evinde kalan Erol Y. ile B.K., birlikte oldu. İddiaya göre Erol Y., gece ters ilişkiye girme teklifini kabul etmeyen genç kadını yumruklayıp sol gözünü morarttı. Sonra da özür dilediği B.K.’ye “Evleneceğiz, seni evine götüreyim, hazırlıklara başla” diyerek Adana’ya dönmek için birlikte otobüse bindi. Osmaniye otogarında sigara içmek için araçtan inen Erol Y. ortadan kayboldu. Cep telefonundan Erol Y.’ye ulaşamayan B.K., terk edildiğini anlayınca Adana’ya gelip, polise şikayetçi oldu. Genç kadın, “Maddi ve manevi tecavüze uğradım. Evlenmeyi beklerken ilişkiye girip, terk etti. Şikayetçiyim” dedi. 

İfadesi alınan B.K., Adli Tıp Birimi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Polis, kadının şikayeti üzerine Erol Y.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X