Evlilik okulu sona erdi

İnegöl Belediyesi’nin Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) işbirliğinde ‘ailenin’ önemini ortaya koymak adına kasım ayında başlattığı ‘evlilik okulu seminerleri’ sona erdi.

Evlilik okulu sona erdi

9 hafta boyunca devam eden eğitimlere katılan evli ve nişanlı çiftlere, aile müessesesinin önemini ve doğru aile kavramının ne olduğu konulu bilgiler verildi. Eğitimlerin sona ermesinin ardından, geçtiğimiz hafta yaklaşık 30 çift sınava tabi tutuldu. Sınavda, eğitimler boyunca anlatılan derslerden 20 soru çiftlere yönetildi. 

“ÖNCE İNSAN”…

Evlilik okulunun son gününde ise sınav sonuçları açıklanıp ödül töreni gerçekleştirildi. Dereceye girenlerin yanı sıra eğitimlere katılan çiftlere sertifikaları verildi. Ödül törenine katılan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban,  “AHİD ile birlikte gerçekleştirdiğimiz evlilik okulunun sonuna geldik.  Belediye denince daha çok altyapı üstyapı gibi konular akla geliyor. Ama bana göre önce insana dokunacak hizmetler yapmamız gerekiyor. Eğer bunları yapmazsak, imar ettiğimiz bu şehri, yarın yetiştiremediğimiz insanlar tarumar edecekler. Dolayısıyla biz de kurum olarak bu anlamda İNGADEM adı altında bir hizmet veriyoruz. Aile ve gençlik üzerine çalışmalar yapıyoruz, destek vermeye çalışıyoruz. Biz bu konuda ne kadar bilinçli insan yetiştirebilirsek o kadar başarılı olacağız”  ifadelerini kullandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X