Fark yaratan çalışmalara imza atılacak

Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD), üyeler arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla dernek binasında ‘Makine İmalat ve Sanayi Sektör Toplantısı’ düzenledi.

Fark yaratan çalışmalara imza atılacak

RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova, buradaki konuşmasında başarılı projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini kaydederek, ‘’Kurulduğumuz günden bu yana derneğimizi ulusal ve uluslararası düzeyde en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çabalıyoruz. Bu kapsamda üyelerimizin kendi içindeki ticaret hacmini artırma odaklı çalışmalarımız da var. Sektör toplantımızda üyelerimizin birbirlerini daha yakından tanımaları ve iş birliği potansiyellerini arttırmalarını amaçlıyoruz” dedi. 

GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Türkiye ve dünya ekonomisine her yıl milyarca dolar katma değer üreten Rumeli kökenli Türk iş dünyasının temsilcileri olduklarını vurgulayan Kumova, şöyle devam etti: ‘’Kültürler arası sosyal ve ekonomik bağın gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarımızla RUMELİSİAD’ı en iyi şekilde geleceğe taşıyacağız. Fark yaratan çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X