Faruk Çelik aday olmuyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik, 24 Haziran seçimlerinde milletvekilliği için adaylık başvurusu yapmazken, aday olmayacağı öğrenildi.

Faruk Çelik aday olmuyor

DERYA DEMİR

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bursa’da da seçim hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Günlerdir yüzlerce kişinin aday adaylık başvurusu yapttığı Bursa’da bazı isimlerle ilgili de meraklı bekleyiş söze konusu.

Bunların başında da kuşkuşuz, Bursa siyasetine damgasını vurmuş, ancak son iki dönemdir Şanlıurfa’dan milletvekili seçilen Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik geliyor. 2015 seçimlerinde Bursa’dan aday olması beklenirken, yoğun talep sonrasında bir kez daha Şanlıurfa’dan aday olan Faruk Çelik’in, 24 Haziran seçimlerinde kesin olarak aday olmayacağı öğrenildi.

Yakın çevresinde yoğun geçen 2 dönemin ardından dinlenmek istediği konuşulan Faruk Çelik’in bugün sona erecek başvuru süreci öncesinde ne AK Parti Bursa İl Başkanlığı’na, ne de Ankara’daki genel merkeze adaylık başvurusu yapmadığı belirtildi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X