Faruk Çelik hangi ilden aday oldu?

AK Parti milletvekili aday listesini açıkladı. Başbakan Davutoğlu Konya’dan, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise Şanlıurfa 1. sıradan aday gösterildi.

Faruk Çelik hangi ilden aday oldu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, partisinin milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) sunmasının ardından yaptığı açıklamada, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi’nin hayırlı olmasını diledi.

Aday belirleme sürecinin kısa olduğuna işaret eden Bozdağ, takvim sıkışıklığı nedeniyle yoğun çalışma temposu içinde titizlikle adayları belirlemek için AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında büyük bir gayretle çalışıldığını ve en iyiyi ortaya koymak için çaba sarfedildiğini söyledi.

Birbirinden kıymetli aday adayları içerisinde 550 kişiyi seçmenin kolay olmadığını dile getiren Bozdağ, aday adaylarının her birinin milletvekili olmaya ve parlamentoda hizmet etmeye layık isimler olduğunu ifade etti.

FARUK ÇELİK ŞANLIURFA 1. SIRADAN ADAY

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Urfa ve Bursa arasında bir sıkıntı yaşandığını, o nedenle adaylıktan çekildiği yönünde iddiaların olduğunu belirten Bozdağ, Faruk Bey aday mıdır?” sorusu üzerine, “Faruk Bey, Urfa’dan 1. sıradan adayımızdır. Urfamıza, Türkiyemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X