Faruk Korkmaz gitti

Kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Yeşil Bursa`da Teknik Direktör Faruk Korkmaz istifa etti, yönetimde kabul etti.

Faruk Korkmaz gitti
Haftalardır alınan kötü sonuçlara bir türlü dur diyemeyen Yeşil Bursa’da Teknik Direktör Faruk Korkmaz görevinden istifa etti.
 
En son evinde Derincespor’a 1-0 mağlup olan ve daha maçın başında yaptığı itirazlar nedeniyle oyundan atılan Faruk Korkmaz’ın kötü gidişe dur demek için istifasını yönetime sunduğu öğrenildi. Yeşil Bursa Kulübü’nden yapılan açıklama şöyle:
 
‘7 yıldır kulübümüzün çeşitli kademelerinde başarıyla görev yapan Teknik Direktörümüz Faruk Korkmaz oluşan tablonun sorumluluğunu üstlenerek çok yorulduğunu belirtmiş ve ayrılmak istediğini bildirmiştir.’
 
Sinan Korkmaz maça çıkaracak
 
‘Yönetim kurulu olarak istikrardan yana olduğumuz için böyle bir düşüncemiz olmamasına rağmen teknik direktörümüzün kararına saygı duyduk. Faruk Korkmaz’a kulübümüz bünyesinde uzun yıllar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz.’ Yeşil beyazlıları yarın deplasmanda oynanacak Erzincan Refaiyespor maçına Faruk Korkmaz’ın yardımcısı Sinan Korkmaz çıkaracak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X