Fenerbahçe eli boş gidecek

Aytaç Kara ‘Çok zor bir maç olacak. İç sahada iyi oynuyoruz.Biz futbol ve mücadele gücüyle lige renk katan bir takımız. Bu maçın galibi olacağımıza inanıyorum.’ dedi. 

Fenerbahçe eli boş gidecek

Bursaspor’un orta sahadaki etkili isimlerinden Aytaç Kara, Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini söyledi. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Aytaç ‘Evimizde Fenerbahçe’yi ağırlayacağız. Çok zor bir maç olacak. İç sahada iyi oynuyoruz. Ersun Yanal’la daha önce çalıştım. Takımına çok katkı sağlayan bir teknik adam. Fenerbahçe de sahaya kazanmak için çıkacak fakat onlar için çok zor maç olacak. Biz futbol ve mücadele gücüyle lige renk katan bir takımız. Bu maçın galibi olacağımıza inanıyorum.’ dedi. 

LUCESCU BENDEN MEMNUN

Lig’de ilk sekizin içerisinde olacaklarını düşündüğünü belirten deneyimli futbolcu, ‘Benim için tüm maçlarda oynayıp, ilk yarıda takıma maksimum katkı sağlamak çok önemliydi. Bu performansla 5 yıl sonra tekrar A Milli Takım’a yükseldim. A Milli Takım’a bizim takımımızdan gidecek çok oyuncu var. Yabancılar ve yerliler büyük bir uyum içerisinde’ şeklinde konuştu. Mircea Lucescu’nun Antalya’da kampı ziyaret ettiğini belirten Aytaç, ‘Samet hocayla toplantı yapmış ve benden çok memnun olduğunu söylemiş. Çok mutlu oldum. Benim için başarı milli takımda kalıcı olmak. İnşallah milli takım formasını hiç çıkarmam’ dedi.

Bursaspor futbolcu fabrikası

Takımdaki genç oyuncularla gurur duyduğunu belirten tecrübeli futbolcu, ‘Samet hoca genç oyunculara gerçekten çok önem veriyor. Kendisine bu anlamda teşekkür ederim. Biz Bursaspor olarak genç tecrübeli sentezini çok iyi yaptık. Zaten Bursaspor bir futbolcu fabrikası’ şeklinde konuştu.

Bursaspor’dan ayrılarak Galatasaray’a transfer olan Emre Taşdemir için de konuşan Aytaç, ‘Futbolda ayrılıklar var. Son derece normal. Sakatlıktan önceki kalitesi zaten tartışılmaz. Çok yetenekli bir oyuncu. İnşallah yine kendisini bulur. Galatasaray’a ona başarılar diliyorum. Her şey gönlünce olsun’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X