Fenerbahçe idmanında dikkat çeken an!

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe, günün ilk antrenmanının sabah saatlerinde yaptı.

Fenerbahçe idmanında dikkat çeken an!

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman saat 10.30’da başladı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan futbolcular pas çalışması yaptı. İdman, yarı sahada oynanan çift kale maçlarla sona erdi. 

Yeni transferlerden Vedat Muriqi, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken ikinci bölümdeyse bireysel çalışmalarla antrenmanı noktaladı.

Bir diğer transfer Altay Bayındır ise çıktığı ilk antrenmanda takımdan ayrı koşu ve kuvvet programları uyguladı. Altay Bayındır, Ersun Yanal ve teknik heyetle tanıştı. Genç futbolcu sıcak şekilde karşılanırken dün Topuk Yaylası’na gelen Vedat Muriqi de antrenmana çıktı.

Transferi yılan hikayesine döndükten sonra sarı lacivertli ekiple sözleşme imzalayan Kosova’lı futbolcunun fit görüntüsü Yanal ve ekibini mutlu etti.

Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci çalışmasıyla sürdürecek. Fenerbahçe’de Vedat Muriqi dün sarı-lacivertlilerin Bolu kampına katılmıştı…
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X