`Fenerbahçe ile eşdeğerdeyiz`

Bursaspor`un Arjantinli yıldızı Fernando Belluschi, Fenerbahçe`nin kendileri ile eşdeğerde bir takım olduğunu söyledi. Yetenekli oyuncu, “Son dönemdeki oyunumuzda ele alındığında bu karşılaşma için iyi bir şansımız olduğunu düşünüyorum” dedi.

`Fenerbahçe ile eşdeğerdeyiz`
Yeşil-beyazlı ekibin yetenekli orta saha oyuncusu Fernando Belluschi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçını değerlendiren Belluschi, “Önümüzde uzun bir hafta var. Dinlendik ve çalışmalarımızı devam ettirmeye başladık. Zor bir karşılaşma olacağının farkındayız. Şehirdeki herkesin gösterdiği önemi göz önüne alırsak bu karşılaşma daha da zor hale geliyor. Daha öncede gördük ki Fenerbahçe eşdeğerde olabildiğimiz bir takım. Son dönemde iyini oyunumuzda ele alındığında bu karşılaşma için iyi bir şansımız olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
 
‘PUANLARI ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
 
Her hafta üstüne koyarak gittiklerini ifade eden Belluschi, “İyi yaptıklarımızın devamı için uğraşıyoruz. Kötü yaptıklarımızı da değiştirmek için uğraşıyoruz. Bence bu şekilde gidersek çok daha iyi bir futbol ortaya koyabiliriz. Son oynadığımız karşılaşmada maçın sonu hariç iyi bir performans ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Önümüzdeki haftalarda puanları almaya devam edeceğiz” dedi.
 
‘YÖNETİM SÖZLEŞME İÇİN HENÜZ TEMAS KURMADI’
 
Sözleşmesinin yenilenmesi için yönetim tarafından bir görüşme olup, olmadığının sorulması üzerine Arjantinli oyuncu, “Henüz bir temas kurulmadı ama acele edilecek bir konu değil. Odaklanmamız gereken maçlar var. Bunları konuşmak için mutlaka zaman olacaktır. İlerleyen zamanlara ne olacağına bakacağız. Oturup düşünmem gerekiyor. Gitmek ve kalmak bana neler getirebilir bunlara bakacağım. Şu anda bunlara odaklanmıyorum” diye konuştu.
 
‘TARAFTARLARIN MAÇLARA GELMEMESİ BİZE GARİP GELİYOR’
 
Taraftarların Passolig uygulamasına tepki olarak maçlara gelmemesinin takıma etkisinin sorulması üzerine ise Belluschi, “Benim gibi uzun süredir takımda olan arkadaşlarla konuşuyoruz ve bize garip geliyor. Bizim taraftar grubumuzla alaka bir şey değil. Türkiye’nin her yerinde bunu görebiliyoruz. Bursaspor, Türkiye’nin en ateşli taraftarına sahip. Nedenini bilmemekle birlikte zaman içinde onlarda geri dönecek ve bizleri destekleyeceklerdir” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X