Fenomen dizide artık olmasın dedirten 2 sahne!

atv ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisi müthiş performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Fenomen dizide artık olmasın dedirten 2 sahne!

Televizyon Gazetesi’nin analizine göre: Oldukça iyi reytingler elde eden dizi atv’nin en önemli yapımlarından birisi haline geldi. 10. bölümü geçtiğimiz Perşembe günü yayınlanan dizinin başrollerinde Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık yer alıyor.

Dizinin hem hikayesi hem kostümleri ve dekorları ayrıcı oyunculuk performansı tek kelimeyle “harika”… Ancak dizide izleyicileri rahatsız eden bazı detaylar da var.

Bunlardan birisi Hilal Altınbilek’in hayat verdiği Züleyha karakterinin sık sık bayılması. En olmadık yerde bayılan Züleyha’nın bu halleri izleyicileri bir hayli sıkmaya başladı.

Senaristlere internet sitelerinden ve sosyal medyadan eleştire yapan bazı izleyiciler, “Züleyha her heyecanlandığında bayılmasın artık” diyerek göndermede bulunuyor.

2-3 bölümde bir bayılan Züleyha’nın bu hali artık kabak tadı vermiş durumda.

Ayrıca Turgay Aydın’ın başarıyla canlandırdığı Doktor Sabahattin karakterinin de sürekli eşi Şermin’den boşanmak istemesiyle ilgili konu da sıkmaya başladı. Uzun süredir benzer bir durumu ekranda görmekten sıkılan izleyiciler, ‘boşansalar da şu replikten kurtulsak’ noktasına geldiler.

Sabahattin’in boşanmak için avukata gitmesi artık bu repliğin de sonunu getirdi. Şermin kabul edecek mi bilinmez ama Sabahattin ilk adımı attı bile.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X