Fenomen gelin adayı kalça dansıyla olay oldu

Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyurduktan sonra şarkıcılık yapmaya başlayan fenomen gelin adayı Solmaz Çiros, önceki gün Almanya’da katıldığı etkinlikte kalça dansı yaptı.

Fenomen gelin adayı kalça dansıyla olay oldu

Seda Sayan ve Zuhal Topal’ın sunduğu evlilik programlarıyla yıldızı parlayan gelin adayı Solmaz Çiros, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Evlilik programlarında aradığı aşkı bulamayan Çiros, sahip olduğu tanınırlığın ardından şarkıcı oldu. Çiros, son olarak Almanya’da çıktığı sahneye dans performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

KALÇA DANSI YAPINCA ETRAFINI SARDILAR

Solmaz Çiros, kısa sürede popüler olduktan sonra Aşkımız Buraya Kadar ve Uçurdum Seni isimli şarkılara klip çekti. Çeşitli mekanlarda sahneye çıkan Solmaz Çiros, son olarak Almanya’da bir davete katıldı. Evlilik programlarında ettiği kıvrak dansıyla dikkat çeken Çiros, bu dans performanslarını sahnelerinde de yapmayı ihmal etmiyor. Son olarak giydiği fıstık yeşili rengindeki elbisesiyle kalça dansı yaptı. Kıvraklığıyla dikkat çeken Solmaz’ı görenler etrafında çember oluştururken o anları da kayda aldı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X