Fenomen yarışmaya veda eden isim belli oldu!

Herkesin merakla takip ettiği MasterChef Türkiye’den elenen isim belli oldu. Peki dün akşam Murat, Eslem, Atakan ve Doruk’un eleme potasında olduğu yarışmaya kim veda etti?

Fenomen yarışmaya veda eden isim belli oldu!

Masterchef`te hırs rekabet her geçen gün daha da artıyor. Kıran kırana geçen mücadeleler izleyiciyi ekran karşısına kilitledi.

Eleme potasına giren Atakan, Eslem, Murat ve Doruk’un kıyasıya yarıştığı son bölümde yarışmaya veda eden isim Atakan oldu.

YARIŞMAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye’de kim elendi sorusu sevilen programın takipçileri tarafından araştırılmaya başladı. Her hafta pazartesi ve salı akşamı yeni bölümleriyle ekranlara gelen MasterChef’te eleme adayları Murat, Doruk, Atakan ve Eslem olmuştu. Final etabında en kötü yemek pişiren yarışmacılardan biri yarışmaya veda etti. Bu hafta yarışmaya veda eden isim, yarışa sonradan katılan Atakan oldu.

16-ekim-de-masterchef-turkiye-ye-kim-veda-etti-11341940_9766_m-(1).jpg

KIYASIYA REKABET DEVAM EDİYOR

Yarışmanın pazartesi günü yayınlanan bölümünde mavi takım yarışı kazanırken, dün akşam yayınlanan bölümde kırmızı takım kazandı. Kırmızı takımın yarıştığı dokunulmazlık oyununda ise mavi takım yarışmacılarının belirledikleri yemekleri kırmızı takımdan seçtikleri arkadaşları yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X