Ferhat Göçer’den ayrılan Ömür Gedik’ten ilk açıklama

11 yıldır birlikte olduğu şarkıcı Ferhat Göçer’den ayrılan Ömür Gedik, yaptığı açıklamada “Aldatılma yok, çözemediğimiz sorular var.” dedi.

Ferhat Göçer’den ayrılan Ömür Gedik’ten ilk açıklama

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer ve hayvan hakları aktivisti olarak tanıdığımız Ömür Gedik, 11 yıllık ilişkilerini noktaladı. Ayrılık sonrası açıklama yapan Ömür Gedik, “Çözemediğimiz sorular var” dedi.

“EVDEN AYRILDIM”

Ferhat Göçer ile birlikte yaşadığı evden ayrılarak kendi evine taşınan Ömür Gedik, ayrılıkla ilgili şunları söyledi: “Çok konuşmak istemiyorum bu konuyla ilgili. Özel hayatımla ilgili konuşmayı seven biri değilim. Evden ayrıldığım doğru.

“ÇÖZEMEDİĞİMİZ SORUNLAR VAR”

11 yıllık bir ilişki var, çok konuşmak istemiyorum. Kafamı dinleme sürecindeyim, aldatılma yok. Kendi aramızda çözemediğimiz sorunlar var. Umarım herkes için iyi bir süreç olur.” Muhabirin ‘Özlemedin mi?’ sorusuna cevap vermek istemeyen Gedik, teşekkür etmekle yetindi.

EVLENMELERİ BEKLENİYORDU

Uzun süredir birlikte olan çiftin gelecek yaz nikah masasına oturacağı konuşulurken gelen ayrılık haberi tüm sevenlerini üzdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X