Fernandao geri mi dönüyor?

Al Wahda serüveni parlak gitmeyen Brezilyalı futbolcunun kiralanması gündemde.

Fernandao geri mi dönüyor?

2014-2015 sezonunda Bursaspor formasıyla gol krallığı yaşayan tecrübeli forvet için bilgi toplamaya başlayan yeşil beyazlı yönetim, formül arayışına geçti. 

Bursaspor’da ara transfer dönemi öncesi arayışlar sürüyor. Takıma iyi bir forvet kazandırmak isteyen Teknik Direktör Samet Aybaba, eldeki alternatifleri incelemeye devam ediyor. Beşiktaş’ta sorunları bulunan Vagner Love için hamle yapacak olan yeşil beyazlılar, Jose Fernandao’yu da gündemine aldı. Bursaspor’da 23 gol atıp gol krallığı yaşayan tecrübeli futbolcu sezon başında Fenerbahçe’den Al Wahda’ya transfer olmuştu. Yıldız golcünün Arabistan’daki serüveni pek parlak gitmiyor. 

3 MİLYON EURO ALIYOR

12 maçta 790 dakika süre bulan ve yalnızca 2 kez fileleri havalandıran Sambacı’nın başka bir takıma kiralanmasının gündemde olduğu belirtildi. Bu gelişme üzerine harekete geçmeye hazırlanan Ali Ay yönetiminin, bilgi toplamaya başladığı öğrenildi. Yıllık 3 milyon Euro’yu bulan bir ücrete oynayan Fernandao için parasının büyük bölümünü kulübünün ödeyeceği bir formül öne çıkarsa Timsah bu transferi gerçekleştirmek adına şartları zorlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X