Festival coşkusu sürüyor

Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Kent Konseyi ile birlikte organize ettiği ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali ikinci gününde de renkli görüntülere sahne oluyor. 

Festival coşkusu sürüyor

CEMAL KIRGIZ

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Ticaret Borsası’nın düzenlediği en uzun kahvaltı masası programı yoğun ilgi gördü. Programa Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir ve Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır’ın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Çocuklara zeytinin özendirilmesine yönelik programlarla renklenen ikinci gün etkinlikleri 81 ilden 81 gencin getirdiği toprağı Ahmet Dural Meydanı’ndaki asırlık zeytin ağacı çevresine dökmesiyle devam etti. Cihatlı Mahallesi’ndeki zeytinlikte düzenlenen Hasat Bahçesi etkinliği de yoğun ilgi gördü. Festival, çeşitli etkinliklerle sürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X