FETÖ’nün üst düzey sorumlusu Bilal Ünsal yakalandı

FETÖ’nün Türkiye genelindeki adliyelerde örgüt yapılanmasını kurduğu ve 24 ilin üst düzey sorumlusu olduğu iddia edilen Bilal Ünsal Bartın’da yakalandı.

FETÖ’nün üst düzey sorumlusu Bilal Ünsal yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı olan ve örgütün üst düzey yöneticiliğini yaptığı iddia edilen Bilal Ünsal, Bartın’da yakalandı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yakalama kararı çıkarılan Ünsal, Bartın’da saklandığı evde gözaltına alındı. Ünsal, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir’e getirildi.

Ünsal’ın, emniyetteki işlemleri devam ediyor

Türkiye genelindeki adliyelerde, FETÖ’ye yönelik yapılanmayı kurup, omurga sistemini oluşturarak örgüt adına uygulamalar yaptırdığı, erkek katiplere “Zekai”, kadın katiplere “Zekiye” kod ismini verdiği ileri sürülen Ünsal’ın İç Anadolu Bölgesi imamlığını üstlendiği, aynı zamanda 24 ilin üst düzey sorumlusu olduğu iddia edildi.

Ankara Yenimahalle’de Diyanet’e bağlı olarak imamlık görevini yürüten Ünsal, hakkında yakalama kararı çıkarıldıktan sonra kayıplara karışmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X