Film gibi banka soykunu

İstanbul Pendik`te bir banka şubesi, duvarı delinerek soyuldu. Hırsızlar hafta sonu olmasını fırsat bilerek önce kullanılmayan bir binanın duvarını, ardından banka şubesinin duvarını delerek kasadaki paraları alarak kayıplara karıştı

Film gibi banka soykunu
Kaynarca Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesi duvarlar delinerek soyuldu. Hafta sonu bankanın kapalı olmasını bilen hırsızlar, bankanın arka tarafında bulunan ve kullanılmayan boş bir dükkanın önce kepenklerini kesti. İçeriye giren hırsızlar buradan duvarı delip, banka şubesinin bulunduğu binanın boşluğuna geçti. Hırsızlar bu kez de banka şubesinin duvarını delip şubenin içine girdi. Kasadaki paraları çalan hırsızlar kayıplara karışırken, soygun banka personelinin sabah işe gelmesiyle ortaya çıktı. Personel hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler emniyet şeridi çekerek incelemelere başladı.
 
Banka şubesi hizmete kapatılırken kapısına, “sistemsel arıza nedeniyle şubemiz bugün hizmet veremeyecektir” yazısı asıldı. Soygunla ilgili olarak bir vatandaş, “ne kadar para alındığı belli değil, demiri kesip arkadan atölyeye girmişler, daha sonra iki duvarı delip bankaya girmişler” diye konuştu.
 
Banka şubesinden ne kadar para çalındığı tespit edilmeye çalışılırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X