Final sahnesi bomba! Böyle veda edecek..

Kanal D ekranlarının dönem dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin final fragmanı yayınlandı. Bizans İmparatorluğu, Mehmed’e karşı önlem almaya çalışıyor; Mehmed, Konstantiniyye hayali için harekete geçiyor.

Final sahnesi bomba! Böyle veda edecek..

Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu ile Çetin Tekindor’un paylaştığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 6. bölümde yayından kaldırılmasına karar verildi.

1 Mayıs Salı akşamı ekranlara veda edecek Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final fragmanı da yayınlandı.
 

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİNİN 6. BÖLÜM FİNALİNDE NELER OLACAK?
 

Bizans İmparatorluğu, Mehmed’e karşı önlem almaya çalışıyor; Mehmed, Konstantiniyye hayali için harekete geçiyor! Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye hayali için hamlelerine devam eder.

Bizans İmparatoru Konstantinos, Çandarlı Halil Paşa ve İshak Paşa’dan gizli yürüttüğü planı, tam istediği gibi devam eder.

Şehzade Orhan ise Konstantinos ile iş birliği yapmanın eşiğindedir.

Mehmed’in yükselişi, herkesi tedirgin eder.

Öte yandan Eleni’nin, Mehmed’in yanında oluşu Bizans İmparatorluğu’nun tepkisini çeker. Eleni’nin, kendilerine karşı Mehmed’e yardım ettiğini düşünürler. Eleni’yi köşeye sıkıştırabilmek için Evdokya görevlendirilir. Eleni ile Mehmed’in iş birliği, Melike Hatun’u da rahatsız etmeye devam eder.

Leyla Hatun ise Beyazıd’ın hedef haline geldiğini öğrenir.

Saraydaki tehlikeler giderek artarken, Konstantinos ise Mehmed’in kara bir haber alacağını ifade eder.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X