Final’den iş garantili üniversite

Eğitimdeki 39 yıllık başarısını Kıbrıs Uluslararası Final Üniversitesi’yle taçlandıran Final Okulları, liseden mezun olan öğrencilerini iş garantisiyle üniversite hayatına başlatacak.

Final’den iş garantili üniversite

2018-2019 eğitim öğretim yılını, yönetici ve öğretmenlerin katılımı ile açan Final Eğitim Kurumları, Türkiye’nin dört bir yanında açtığı Kampüs Okulları, Temel Liseleri, Özel Öğretim Kursları, Yurtdışı Eğitim Kurumları’na, Uluslararası Kıbrıs Final Üniversitesi’ni de ekledi. Yeni eğitim-öğretim yılının açılış konuşmasını gerçekleştiren Final Eğitim Kurumları Bölge Yöneticisi Yasin Taşel, Final’in kurum kültürüyle eğitime yön verdiklerini belirterek, marka hedeflerini anlattı.

yasin-tasel.jpg

“EĞİTİM BAŞARIMIZ TAÇLANDIRDIK…”

Kıbrıs Uluslararası Final Üniversitesi hakkında bilgi veren Taşel, “Final ailesi, verdiği mezunlarla ve açtığı yeni kurumlarla genişlemeye devam ediyor. Eğitimdeki 39 yıllık başarımızı, birçok fakülte ve bölümle öğrencilere kapısını açan Kıbrıs Uluslararası Final Üniversitesiyle taçlandırdık. Final Üniversitesi sayesinde artık lise mezunlarımız iş garantisiyle üniversiteye hayatına başlayabilecek. Bu, iş bulma olanaklarının artan nüfusla her geçen gün daraldığı ülkemizde sizler için büyük bir avantaj oluşturacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X