Finalin adı kondu!

Genç Erkekler Futbol’da şampiyon 30 Aralık Salı günü belirlenecek

Finalin adı kondu!

TOLGA ÖZTAŞ

Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 5-0’la geçen Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni 2-0 yenen Spor Lisesi finale yükseldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Liselerarası Erkekler 1. Küme Futbol’da dün oynanan yarı final maçlarıyla finalistler belli oldu. Günün ilk maçında Osmangazi Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 5-0’la geçerken,  BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi ise Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Final Salı günü!

Atıcılar-1 Sahası’nda oynanan maçlarda ilk olarak Osmangazi Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kubilay (2), Berke, Mert ve Rüştü’nün golleriye Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 5-0 yenerek finalist oldu. Günün ikinci maçında ise BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi Ömer ve İsmail’in golleriyle Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni 2-0’la geçerek finalde Cem Sultan’ın rakibi oldu. Genç Erkekler’de Bursa şampiyonunu belirleyecek maç  30 Aralık Salı günü saat 13.30’da oynanacak.

Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi-Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: 5-0

 

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Onur Elçin (***), Aydeniz Ertuğrul (***), Merve Kopuz (***)

GOLLER: Dk.5-25 Kubilay, Dk.17 Berke, Dk.43 Mert, Dk.54 Rüştü (Cem Sultan)

OSMANGAZİ CEM SULTAN A.İ.H.L.: Kenan (***), Ekrem (**), Bünyamin (**), Volkan (**), Emirhan (**), Rüştü (***), Mert (***), Sedat (**), Kubilay (***), Berke (***), Utku (**)

DEMİRTAŞPAŞA M.T.A.L.: Rasim (*), Özkan (*), Enes (**), Erdem (*), Bilal (*), Kemal (**), Ercan Vatansever (**), Batuhan (*), Görkem (*), Ercan Karaca (*), Bahattin (*)

BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi-Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi: 2-0

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Habibe Yorgun (***), Aykut Koç (***), Murat Emre Koçyiğit (***)

GOLLER: Dk.13 Ömer, Dk.70+2 İsmail (Spor Lisesi)

BTSO CELAL SÖNMEZ SPOR LİSESİ: Mehmet (**), Oğuzhan (**), Berke (**), Mete (**), Ömer (***), Berkcan (**), Muhammed (**), Batuhan (**), İsmail (***), Mücahit (**), Ali (**)

ORHANGAZİ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ: Hüseyin Kul (**), Alperen (*), Hüseyin Yavuz (*), Atakan (*), Emrecan (*), Mehmet (*), Resul (**); Göksal (*), Abdülkadir (*), Çağatay (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X