Firari SAT komandosunun ‘abla’ eşi yakalandı

İstanbul Zeytinburnu’nda FETÖ’nün “kadın yapılanması”na yönelik operasyonda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast girişiminde yer alan SAT komandosunun ‘abla’ eşi yakalandı.

Firari SAT komandosunun ‘abla’ eşi yakalandı

Alınan bilgiye göre, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde FETÖ’nün kadınlara yönelik faaliyet gösteren “ışık evleri”nin 4 şüphelinin sorumluluğunda olduğunu belirledi.

 

Ekiplerin düzenlendiği operasyonda, diş hekimi S.A. ile 2 tıp fakültesi ve 1 hukuk fakültesi öğrencisi gözaltına alındı.

 

”Erdoğan’a suikast girişiminde rol oynayan firari SAT komandosunun eşi”

 

Şüpheli kadınlardan S.A’nın, darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast düzenlemek istediği iddia edilen SAT komandolarından firari Fatih A’nın eşi olduğu öğrenildi.

 

Bu arada ekiplerin, “ışık evleri”nin kira ve sözleşmelerindeki isimlerden yola çıkarak operasyonu gerçekleştirdiği belirtildi.

 

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X