FİSDER’den BUTTİM’e ziyaret

Başkanlığını RB Karesi Tekstil AŞ firma sahibi Ramazan Bayduz’un yaptığı Filament İplik Sanayicileri Derneği (FİSDER) Yönetim Kurulu, Buttim’i ziyaret etti.

FİSDER’den BUTTİM’e ziyaret

Başkan Yardımcısı Arzu Işık ve Genel Sekreter Ahmet Çiftçi dernek çalışmaları hakkında Buttim yönetimini bilgilendirdi. Ziyarette konuşan FİSDER Başkan Yardımcısı Arzu Işık, “Türkiye, dünya ile entegre olmuş bir ülke ve Bursa çok önemli bir ticaret ve üretim merkezi. Bu arada tekstilin en önemli kolu olan iplik sanayi, Bursa’nın öncü ve geleneksel sektörlerinden birisidir.

Biz dernek olarak ülkemiz genelinde filament iplik üretimi ve satışı yapan firmaları bir araya getirerek sektörün problemlerine etkili çözümler üretmek ve sektöre bağlı olarak çalışan tüm tekstil ürünü üreticileri ve kullanıcıları arasında koordinasyon sağlamaktayız” dedi. FİSDER Genel Sekreteri Ahmet Çiftçi de, Buttim’de birçok iplik üretici ve satıcısının olduğunu ve Buttim’le birlikte ortak çalışmalar yapmak istediğini belirtti.

Buttim Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki ise, ”Kalite ve üretim kapasitemizle dünyada ipliğimiz tercih ediliyor. Sıra bunu markalaştırarak taçlandırmakta. Birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X