Flaş gelişme! İddialı dizi final mi yapıyor?

Türkiye’nin en çok izlenen kanallarından olan Star TV’nin yeni başlayan dizisi Sevgili Geçmiş Erken mi final yapacak? Beklenenin altında gelen reyting sonuçları ile dizinin sevenlerinin aklına aynı soru takıldı, Dizi bitecek mi?

Flaş gelişme! İddialı dizi final mi yapıyor?

Star Tv’nin son projelerinden olan Sevgili Geçmiş dizisi ilk 2 bölümü ile ekranlarımıza geldi.

İlk bölümü 25 Ekim Cuma günü yayınlanan dizinin reyting sonuçları dizi ekibini ve dizinin sevenlerini hüsrana uğrattı.

Dizide Emre Kına, Melis Sezen, Özge Özacar, Ece Uslu’nun yer aldığı dizide beklenildiği gibi sonuçlanmadı. Dizi yayınlandığı ilk hafta reyting sıralamasında dokuzuncu olurken, yayınlandığı ikinci hafta sıralamada gerilerde kaldı.

Dizinin izlenme oranının %4’te kalması ile akıllara ilk gelen soru, dizi final mi yapacak oldu.

Star TV veya dizi ekibi tarafından henüz bir açıklama gelmedi. Kanallar yeni dizilerle genelde 10 bölümlük bir anlaşma yapar.

Dizilerin devam edip etmeyeceğine bu 10 bölümlük deneme sürecinden sonra karar veriliyor. Sevgili Geçmiş dizisi de böyle giderse erken final yapacak diziler listesine girecek gibi duruyor.

Bu süre sonunda Sevgili Geçmiş dizisi final yaparsa neden final yaptı konusu sizlerle paylaşacağız. Reyting sıralamasının bize gösterdiği kadarıyla dizi 10 bölüm zor dayanacak gibi duruyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X