Fotoğraf tutkunlarının adresi Karacabey

Karacabey, eşsiz doğal güzellikleri ile gezginlerin ve fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen fotoğrafçılar, ilçenin yaban hayatını fotoğraflayarak envanter listesine katkıda bulundu.  

Fotoğraf tutkunlarının adresi Karacabey

Karacabey Belediyesi ve birdpx.com iş birliği ile gerçekleştirilen ‘Kuş Fotoğraf Kampı’ sayesinde yüzlerce kuş fotoğrafçısı ilçede bir araya gelerek, 3 gün boyunca ilçenin dört bir yanında bahar göçünde olan yabani kuşları fotoğrafladı. 

Yeniköy Piknik Alanı içerisinde kurulan kampa Türkiye’nin çeşitli illerinden fotoğrafçılar adeta akın etti. fotoğrafçı ve kuş gözlemciler, 3 gün boyunca bahar göçünde olan yabani kuşları fotoğrafladı. 

PAYLAŞMAKTAN MUTLU OLDUK

Kampla ilgili açıklamalarda bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçedeki doğal güzellikleri böyle güzel bir organizasyonla insanlarla paylaşmaktan mutlu olduklarını söyledi. Özkan, bugüne kadar değişik birçok faaliyete imza attıklarını belirterek, “Geçmişte farklı maksatlarla bir araya gelen grupları ilçemizin farklı bölgelerinde ağırlamıştık. Bunlara bir yenisini de Birdpx ailesi ile kattık. Türkiye’nin dört bir yanından gelerek bizlerin misafiri olan tüm fotoğrafçı ve gözlemcilere teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X