FOX TV’nin yeni dizisi, sperm vurgusuyla tartışma yarattı!

Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya’nın başrolde olduğu Vurgun dizisi, konusuyla tartışma yarattı. İlk bölümü ile konuşulan diziye komadayken Kemal’den alınan spermler damga vurdu.

FOX TV’nin yeni dizisi, sperm vurgusuyla tartışma yarattı!

FOX TV’nin başarılı oyuncuları bir araya getirdiği yeni dizisi Vurgun, sezona iddialı başladı.

Daha ilk bölümünden en çok konuşulanlar arasına giren dizi 10 yıl komada kalan Kemal’in 10 yılın ardından uyanmasını anlatıyor.

Henüz 2 bölümü yayınlanan ve başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay ve Begüm Birgören gibi başarılı oyuncular var. İlk bölümü ile konuşulan diziye ise komadayken Kemal’den alınan spermler damga vurdu.

KONUSU İLE DİKKAT ÇEKTİ

İlk iki bölümüyle konusuyla adından söz ettiren dizinin konusu ise şöyle:

Dizinin başrolu Kemal geçirdiği bir kaza sonucu komada yatmaktadır. 10 yıl boyunca komada kalan Kemal’in karısı Reyhan’ın ilk çocukları Kerem’in yaşaması için ilik nakli yapması gerekmektedir. Bunun içinde Kerem’in kardeşi olması şarttır.

ARKADAŞININ EŞİNE AŞIK OLUR

Kemal’in en yakın arkadaşı olan Vedat ise daha ilk günden Reyhan’ı gözüne kestirmiş ve ona karşı ilgi duymaya başlamıştır. Komada yatan Kemal ise yakın arkadaşı ile karısı arasındaki anlaşmadan bir haberdir.

Reyhan ise oğlu Kerem’in iyileşmesi için komada olan eşi Kemal’den sperm alınacağını sanar. Fakat Kemal’den alınan sperm uygun olduğu halde Vedat’ın talimatı ve tehdidi ile doktor tarafından işe yaramaz denir.

EŞİNİN EN YAKIN ARKADAŞINDAN ÇOCUK YAPMAYI KABUL EDİYOR

Böylece oğlu için eli kolu bağlı olan Reyhan, Vedat ile işbirliği yapmak zorunda kalır ve eşinin en yakın arkadaşı Vedat’tan çocuk yapmayı kabul eder. Beyin yakan olaylar ise buradan sonra başlar.

HEMŞİRE KOMADA YATAN BİRİNDEN ÇOCUK SAHİBİ OLDU

Kemal komadayken ona 10 yıl boyunca bebek gibi bakan ve içten içe aşk besleyen hemşire Asya, Kemal’den alınan spermlerle herkesten habersiz çocuk sahibi olur.

İZLEYİCİYİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

İzleyiciyi şaşkına çeviren olay ise komada yatan bir adamın spermlerinin nasıl işe yaradığı ve hemşire Asya’nın bu spermlerden nasıl çocuk sahibi olduğu. Dizinin ilerleyen bölümlerinde tüm bu sırlar açığa çıkacak fakat izleyici hala bu beyin yakan soruların cevabını arıyor.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X