Fransa yolcusu kalmasın

Ertuğrul Ersoy için Metz kulübüyle görüşmeler devam ediyor. Bursaspor yönetimi, Fransız ekibinden hem para hem John Boye’u istiyor. 

Fransa yolcusu kalmasın

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Metz, Bursasporlu Ertuğrul Ersoy’a talip oldu. İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği ve hafta sonunana kadar resmi adımların atılabileceği ifade edildi. Bu arada yeşil beyazlı kulüp, 22 yaşındaki milli oyuncu için hem para hem de daha önce de Türkiye’de forma giyen 32 yaşındaki stoper John Boye’u istedi. Ancak, Ganalı oyuncunun ailesinin Türkiye’ye geri dönmek istemediği öğrenildi. Metz’in yollarını ayırmayı planladığı Boye ikna edilmeye çalışılıyor. 

SELÇUK ERDOĞAN GÖRÜŞÜYOR

Bursaspor’un gündemine gelen John Boye, 4 sezon boyunca Türkiye’de Kayseri Erciyesspor ve Demir Grup Sivasspor formalarını giymiş, geçen sezonun başında ise Metz’e transfer olmuştu. Ganalı oyuncunun Sivasspor’dayken antrenörlüğünü yapan Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan’ın da deneyimli savunmacı ile görüşmelerini sürdürdüğü ve oyuncunun yeşil-beyazlı ekibe kazandırılması için yoğun çaba harcandığı öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X