Fransa’dan beraberlik istemem

Şenol Güneş, yarınki kritik maça da kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Fransa’dan beraberlik istemem

Arnavutluk karşısında zorlanmalarına rağmen kazandıklarını ifade eden Güneş, ‘Fransa maçı rahat oynayacağımız bir karşılaşma olacak. Arnavutluk maçına final dedik, gerginliği artırdı. Fransa’da inşallah daha farklı olur’ dedi.

Arnavutluk galibiyetiyle EURO 2020 yolunda çok büyük bir engeli geçen A Milli Takımımız’da gözler yarınki Fransa karşılaşmasına çevrildi… Arnavutluk karşısında zor ve stresli bir maç oynadıklarını ifade eden Teknik Direktör Şenol Güneş, ‘Sahamızda biraz zorlandığımız bir gerçek. Sahadaki eksiği taraftarın desteği ve oyuncuların kazanma azmiyle birleştirip attığımız golle giderdik. Tüm oyuncularımın alınlarından öpüyorum’ dedi. 

İSTEKLİYDİK AMA GERGİNDİK

Takımda bir gerginlik olduğunu da kaydeden Güneş, ‘Maçtan önce beklentiyi yükselten bir ambiyans vardı. İstekliydik ama gergindik. Maçın zor geçmesinin nedenlerinden biri de buydu. Rakibe hücum ettiğimizde çok top kayıpları yaptık. Topu çevirmede eksikliklerimiz oldu. Hatta sonralara doğru çıkarken top kaybı ve pozisyonda verdik, onlarda net pozisyonlar buldular. Bunlar bizim eksikliklerimizdi. Sonuçta kazandık’ diye konuştu. 

HİÇ BERABERE KALMADIK

Fransa maçında kendilerine beraberlik yettiğini ancak beraberlik istemediğini ifade eden deneyimli teknik adam, ‘Ciddi olarak yapacağımız şey Fransa maçına hazırlanmak. Beraberlik bize yetiyor ama beraberlik istemem. Bizim takımımız da hiç berabere kalmadı. Fransa maçı rahat oynayacağımız bir karşılaşma olacak. Arnavutluk maçına final maçı dedik. Gerginliği artırdı. Fransa maçı inşallah daha farklı olur oyun olarak’ şeklinde konuştu.

SONSUZA KADAR GİTMEZ

Barış Pınarı Harekatı’nda şehit olan askerler hakkında da üzüntülerini dile getiren Şenol Güneş, ‘Üzüntümüz sonsuz. Şehitlerimiz var, şehitlerimize sebep olanlara, Allah daha beterini versin. Ülkenin neresinde olursa olsun askerimiz bizim evladımız, kardeşimiz. Dünyanın hiçbir yerinde insanlar ölmesin. Terörün, bu işi planlayanların kendilerinin yaşaması dileğimdir. Bu sonsuza kadar gitmez’ açıklamasında bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X