Fransız polisinden Türklere müdahale

Fransa’nın Isere kentinde önceki gün sabah, 300-400 kadar Ermeni, A7 Otoyolu’nu her iki yönden ulaşıma kapatıp saatlerce protesto gösterisi yaptı. Kendilerine tepki gösteren 5 Türk’e ise bıçak, çekiç ve sopalarla saldırdı. Darp edilen gurbetçiler kendi imkanlarıyla hastaneye gitti ve Fransız polisinin duruma müdahale etmediğini söyledi. Bu olay nedeniyle Lyon’un ardından dün Dijon kentinde eylem yapan Türklere ise Fransız polisi biber gazıyla saldırdı.

Fransız polisinden Türklere müdahale

Fransız polisi dün gece tarihe geçecek bir çifte standarta daha imza attı.

Paris’te, geçen hafta sonu Ermeni ve terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının düzenlediği eyleme ses çıkarmayan Fransız polisi, önceki gün Isere kentinde 300-400 kadar Ermeni göstericinin, A7 Otoyolu’nu her iki yönden ulaşıma kapatıp eylem yapmasına sessiz kalmıştı.

ERMENİ EYLEMCİLER OTOYOLU KAPATMIŞTI

Göstericilere tepki gösteren 5 Türk feci biçimde darp edilmiş, Türk gurbetçiler, “Fransız polisi ve sağlık ekipleri olay yerinde olmasına rağmen yanımıza gelmediler. Kendi imkanlarımızla hastaneye gittik” demişti.

TÜRKLER DİJON’DA GÖSTERİ DÜZENLEDİ

Fransa’nın Dijon kentinde dün gece polis, Ermeni göstericileri protesto eden Türklere müdahale etti.

Dijon kentinin merkezinde bir grup Türk, 28 Ekim’de Vienne’de Ermenistan yanlısı gösteri yapan protestocuların Türklere saldırıp onları yaralamasını protesto etti.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X