Futbolu bırakmayı düşündüm

Yeşil beyazlı kulübe geliş öyküsünden bahseden Latovlevici, kendisini tekrar kanıtlamak istediğini söyledi.

Futbolu bırakmayı düşündüm

Bursaspor’un tecrübeli ismi Iasmin Latovlevici, Romanya basınına önemli açıklamalar yaptı. İlk olarak ligin ilk 8 haftasını değerlendiren deneyimli futbolcu ‘Sıralamaya baktığımızda ilk başlarda çok kötüydük ama Ankaragücü’nü yenince tehlikeli bölgeden uzaklaştık. Şu anda 14’üncü sıradayız ve Fenerbahçe’nin de üzerinde bulunuyoruz.’ dedi. Transfer döneminde Bursaspor’a nasıl geldiği ile alakalı da konuşan Latovlevici, şunları söyledi: 

ASKERİM GENERAL DEĞİL…

‘Steaua ile anlaşamayınca futbolu bile bırakmayı düşündüm. O dönemde menajerim Bursaspor, Las Palmas ve Kıbrıs’tan bir takımla görüşüyordu. Ardından tekrar ne kadar iyi bir futbolcu olduğumu kanıtlamak istedim. Çünkü ben buyum! Hala bunu gösterebilirim. 30 yaşında Galatasaray’a gittim. Galatasaray’da maskeyle oynadım. Zor nefes alıyordum. Sürekli maç içinde başım ağrıyordu. Oynamak için her şeyi yaptım. Baktığınız zaman sadece bir askerim, general değil.’ 

Resim Altı: Türkiye ile Romanya futbolunu da karşılaştıran Latovlevici, ‘En büyük fark para. Futbolcu farkı da çok büyük. Türkler, milyon Euro’lar bile maaş veriyor’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X