Gala öncesi tarihi handa alışveriş

Bursa’ya ‘Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı’ filminin galası için gelen senarist Ali Yıldırım, yönetmen Murat Aker ve oyuncu Derya Şensoy, gala öncesi Kapalıçarşı’yı gezip alışveriş yaptı.

Gala öncesi tarihi handa alışveriş

Bursa’da yüzlerce yıldır ipekli ürünlerin satıldığı Tarihi Kozahan’da alışveriş yapan Yıldırım, Aker ve Şensoy film ekibindeki tüm arkadaşları için ‘İpek Şal’ almayı da ihmal etmedi. Sanat yaşamlarında Bursalı izleyicilerinin ayrı bir yeri olduğunu ifade eden ekip, Kent Meydanı Avşar Sinemaları’nda gala öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan filmin yönetmeni Murat Şeker, “Çakallarla Dans serisinin üçüncü filmi olan Sıfır Sıkıntı senarist arkadaşım Ali Tanrıverdi ile birlikte senaryo olarak üzerinde en çok çalıştığım film oldu. Seyircinin de beğeneceğine inanıyorum” dedi. 

Aynı filmde annesi Derya Baykal ile birlikte yer almanın heyecan verici olduğu söyleyen Derya Şensoy, “Film öncesi annemle epeyce çalıştık. Ezber ve prova yaparken, ‘Böyle dur, buraya bak’ gibi eleştirileri oldu. Bunların yanı sıra repliğim olmadığı için işaret diliyle ilgili ‘Ellerini şöyle kullan’ gibi müdahaleleri de oldu ve çekimler sırasında çok faydasını gördüm” dedi. 

Sanat yaşamında büyük hedefler koyarak ve planlar yaparak yaşayan bir insan olmadığını ifade eden Şensoy, “Sinema filmi gibi bir planım yoktu ama öyle gelişti. Bundan sonra da gelen projeleri de buna göre değerlendireceğim ve öyle ilerlemeye çalışacağım” diye konuştu.

Galaya katılan senarist Ali Tanrıverdi, yönetmen Murat Şeker ve oyuncu Derya Şensoy, dün saat 21.00 seansında seyircilere sürpriz yaparak filmi beraber izledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X