Galatasaray liderlik koltuğunu sevdi

Spor Toto Süper Lig’de 22. haftanın açılış maçında lider Galatasaray, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u 3-1 yendi.

Galatasaray liderlik koltuğunu sevdi

Haftaya lider giren Galatasaray, SAİ Kayseri Erciyesspor karşısında istediğini aldı. Maçın başında Umut’la öne geçen sarı-kırmızılılar, Vleminckx’in golüne engel olamayınca soyunma odasına 1-1’le gitti. 

İkinci yarıya Chedjou’nun golüyle başlayan Galatasaray’da son sözü Sneijder söyledi: 3-1.

Sarı-krmızılılar bu galibiyet gelecek hafta Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi moral depoladı.

Sneijder golü uzatmada bulabildi

Karşılaşmada Galatasaray’ın etkili isimlerinden biri olarak dikkati çeken Wesley Sneijder, aradığı golü uzatma bölümünde buldu.

Maç içinde ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşlarla gol arayan, bir topu ise direkten dönen Hollandalı yıldız, 90+1. dakikada rakip ağları havalandırarak amacına ulaştı.

Hamzaoğlu’yla ligde namağlup 

Sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki 11. lig maçında 9. galibiyetini alırken, namağlup unvanını sürdürdü.

Teknik direktör Cesare Prandelli ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen ve ilk lig müsabakasına 12. haftadaki Akhisar Belediyespor karşılaşmasında çıkan Hamzaoğlu, geride kalan 11 lig maçında 9 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı. 

Sarı-kırmızılılar, bu dönemdeki iki puan kaybını 1-1’lik skorla Gençlerbirliği’ne ve 2-2’lik skorla da Buraspor’a karşı yaşarken, son 4 maçını kazanmasını bildi.

Kadıköy’e lider gidecek

Galatasaray, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor galibiyeti sonrası 23. haftada Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maça lider olarak gitmeyi garantiledi.

Şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden Fenerbahçe’ye Kadıköy’de konuk olacak sarı-kırmızılı takım, bu maça lider çıkıp, zirvedeki yerini korumaya çalışacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X