Galatasaray maçı için kenetlendiler

Alınan kötü sonuçların ardından Bursasporlu oyuncular, kendi aralarında antrenman öncesi toplantı yaparak kenetlendi.

Galatasaray maçı için kenetlendiler

Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına devam etti.

Özlüce Tesisleri’nde toplanan yeşil beyazlı ekip, ısınma koşularıyla başladığı idmana koordinasyon ve pas çalışmasıyla devam etti. Bursasporlu oyuncular, basına kapalı bölümde ise Galatasaray maçının taktik çalışmasını gerçekleştirdi.

Sakatlıkları devam eden Emmanuel Badu ve Sercan Yıldırım’ın tedavisi sürerken, Moussa Sow ise salondaki çalışmasının ardından takımdan ayrı sahada çalışma gerçekleştirdi. Belinde ağrıları bulunan Josua John ise, tedbir amaçlı dinlendirildi. John’un yarınki antrenmanda yer alacağı öğrenildi.

Öte yandan Bursaspor’da teknik direktör Paul Le Guen, antrenmandan yarım saat önce sahada yer alırken, futbolcular ise kendi aralarında bir toplantı gerçekleştirdi. Alınan kötü sonuçların ardından Galatasaray maçı öncesinde kenetlenen yeşil beyazlı oyuncular, antrenmana da 20 dakika geç çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X