Galatasaray’ın eski başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti!

Son dakika haberine göre; Galatasaray Kulübü’nün eski başkanı Mustafa Cengiz vefat etti. Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, sosyal hesabından açıklama yaptı. Mustafa Cengiz’in vefatı sonrası peş peşe başsağlığı mesajları geldi.

Galatasaray’ın eski başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti!

Galatasaray Kulübü’nün eski başkanı Mustafa Cengiz vefat etti.

Sarı kırmızılı ekipte 3.5 yıl başkanlık yapan Mustafa Cengiz son yılında beyninde ve midesinden bir dizi operasyon geçirmişti. Cengiz uzun bir süre hastanede kontrol altında da tutulmuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Önceki Başkanımız Sn.Mustafa Cengiz’i kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.” dedi.

Galatasaray Kulübünün eski başkanı Mustafa Cengiz vefat etti

PEŞ PEŞE BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Türkiye Futbol Federasyonu: Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz’in vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, Galatasaray Spor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz.

Fenerbahçe: Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanı Mustafa Cengiz’in hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; Cengiz ailesine, Galatasaray camiasına ve Türk futboluna başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun. Fenerbahçe Spor Kulübü

Beşiktaş: Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Mustafa Cengiz’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Galatasaray Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz.

Trabzonspor: Galatasaray Spor Kulübü’nün Eski Başkanı Sayın Mustafa Cengiz’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X