Galibiyete gidiyoruz

Karacabey Belediyespor Basın Sözcüsü Mustafa Kuzu, “İki takım için de zor bir maç olacak. Ancak, Muğla’dan yüzümüz gülerek, başımız dik olarak ayrılmak istiyoruz” dedi.

Galibiyete gidiyoruz

TFF 3. Lig 3. Grup’ta zirve mücadelesi veren Karacabey Belediyespor, yarın deplasmanda oynayacağı Muğlaspor maçını kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor. Muğla’ya zorlu bir maç için gittiklerini belirten Basın Sözcüsü Mustafa Kuzu, “İki takım içinde zor bir maç geçecek. Seyir açısından güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Muğlaspor iyi bir takım. Birbirini iyi tanıyan oyunculardan kurulu bir ekip. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Bizim takımımızda da her takımı yenecek bir potansiyel var” dedi.

ÖNEMİNİ BİLİYORLAR

Futbolcuların moralinin çok yüksek olduğunu ifade eden Kuzu sözlerini şöyle sürdürdü: “Oyuncularımız, Muğlaspor maçının öneminin farkındalar. Cezalı veya sakat futbolcumuz yok. Muğla’dan yüzümüz gülerek, başımız dik olarak ayrılmak için elimizden gelen her şeyimizi ortaya koyacağız.” Karacabey Belediyespor, ligde oynadığı 8 müsabakada 5 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 17 puanla 2. sırada yer alırken, Muğlaspor ise 2 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile topladığı 9 puanla 12. sırada. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X