Game of Thrones’tan izleyicileri için resmi mobil oyun

Dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisi için mobil oyun geliştirildiği belirtildi. HBO ve Warner Bros işbirliğinde Turbine tarafından geliştiren “Game of Thrones: Conquest”( Taht Oyunları: Fetih) isimli oyunun bu yılın sonunda piyasa sürüle

Game of Thrones’tan izleyicileri için resmi mobil oyun

Dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisi için mobil oyun geliştirildiği belirtildi.HBO ve Warner Bros işbirliğinde Turbine tarafından geliştiren “Game of Thrones: Conquest”( Taht Oyunları: Fetih) isimli oyunun bu yılın sonunda piyasa sürüleceği açıklandı.

 

Game of Thrones’ın 7.sezon finalinin ardından boşluğa düşen dizinin hayranları, taht oyunları heyecanını mobil oyun üzerinden yaşayabilecek. 

 

Yapılan açıklamaya göre oyuncular, Westeros’ta kendi hanelerini kuracak ve yedi krallıkta hüküm sürebilmek için “Demir Taht” için savaşacak.

 

Kullanıcılar, stratejik MMO tarzındaki Game of Thrones: Conquest oyununu Android ve İos tabanlı cihazlarından oyanayabilecekler. Oyunda, popüler dizinin Deanerys Targanyen, Tyrion Lannister, John Snow gibi ünlü karakterleri de yer alacak.

 

Game of Thrones’un resmi oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı, fakat merak eden kullanıcılar oyunun web sitesinden ön kayıt yaptırarak, oyun oynarken kullanabilecekleri “Gece Nöbeti” teçhizatı, altın ya da çeşitli indirimler kazanabiliyorlar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X