Gamze Akbaş’a oğlundan yürek yakan dua

İzmirli bankacı Gamze Akbaş’ın lösemi hastalığıyla mücadelesinde ‘tutunduğum tek dal’ dediği oğlu Atakan annesine dua yazdı.

Gamze Akbaş’a oğlundan yürek yakan dua

İzmirli bankacı Gamze Akbaş’ın lösemi hastalığıyla mücadelesinde ‘tutunduğum tek dal’ dediği oğlu Atakan’ın, “Tek isteğim şu ki annemin yüzündeki kırmızılıklar geçsin, ilaç içmeyip iyileşsin istiyorum Allah’ım. Benim dualarımı kabul et lütfen. Ben seni çok seviyorum Allah’ım. Bak kaç kere söyledim, lütfen Allah’ım tamam mı? Annemi benden ayırma. Annemi çok seviyorum ben” diye dua etmesi yürekleri dağladı. 6 yaşındaki Atakan’a acı haberi ise babası verdi.

Yakalandığı lösemi hastalığı ile mücadelesinde herkesi gözyaşlarına boğan ve Türkiye’nin tek yürek olduğu Gamze Akbaş, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mücadelesinde tutunduğu tek dal olan oğlu Atakan’a ise acı haberi babası Emrah Akbaş verdi. Annesini kaybettiğini duyan Atakan, gözyaşlarına boğularak “Annem cennete mi gitti?” diye sordu.

İHA’ya açıklamalarda bulunan Emrah Akbaş, “Çok mücadele ettik. İtalya’dan bulunan ilikle ancak bu kadar yaşayabildi. Hep yanında olmaya çalıştım. Bazen dayanamayacak noktaya geldim acıdan. Ancak hiç pes etmedik. Çok üzgünüm çok. En zoru ise Atakan’a söylemekti. Söyler söylemez gözyaşlarına boğuldu. Ne diyebilir ki? Tek sorduğu ‘Annem cennete mi gitti?” oldu” dedi.

“LÜTFEN ALLAH’IM ANNEMİ BENDEN AYIRMA TAMAM MI?”

Atakan’ın annesi için yaptığı dua ise yürekleri yaktı. Annesinin iyileşmesi için Allah’a yalvaran 6 yaşındaki Atakan, “Tek isteğim şu ki annemin yüzündeki kırmızılıklar geçsin, ilaç içmeyip iyileşsin istiyorum Allah’ım. Benim dualarımı kabul et lütfen. Bir gün annemin o kırmızılıkları geçip hasta olmasın. Lütfen Allah’ım benim dualarımı kabul et. Sana yalvarıyorum bak. Ben seni çok seviyorum Allah’ım. Sana inanıyorum. Bak kaç kere söyledim, lütfen Allah’ım tamam mı? Annemi benden ayırma. Annemi çok seviyorum ben” diye dua etti.

Öte yandan Gamze Atakan, son günlerde umudunu kaybettiğini yazdığı notlarla da paylaşıyordu. Akbaş’ın son yazdığı notta şu ifadeler yer aldı: 

“3 gün oldu yavrumla kucaklaşalı. Gecesine acil ve yatış. Akşam telefonda ‘Annecim bu sefer tam iyileş’ dedi. Ahh yavrum benim en çok istediğim bu, ayakta durmak. Ama başka şans bırakılmadı.”

Akbaş’ın oğluna yazdığı bir diğer notta ise şu sözler yer aldı: 

“İsteğim şudur üç kişilik hayatta paylaştığımız anlar evdeki kahkahalar. Atakan’ın verdiği neşeye ortak olmak çok mu? Daha Cuma günü taburcu olmadım mı? Yine yatırdılar. Soframız, oğlumla paylaşımlar, evimiz. Yine ayrıldım. Hissettiğim duygu kötü. Çıkarken söz verdim inan ki sadece tedaviye gidiyorum söz gelicem. Yine tutamadım. İnan ben istemedim bee annem inan ki en büyük hayalim en mükemmel anne olmaktı. Özür dilerim. Onu da yapamadım. Sonsuz kere senden çaldığım her an için özür dilerim. Can oğlum, koca yürekli oğlum.”

“GENÇLİĞİM GİTTİ ANNE”

Annesine de notlar yazan Gamze Akbaş, annesine yazdığı son sözlerde ise, “Kader gol atıyor, ben kalecilik yapmaya çalışıyorum. Tükendim. Yine yatırdılar. Annem hani benim gençliğim nerde annem. Ben niye hayata giremiyorum. Bak çıktınız yola dayım, yengem, kuzenlerim herkes kıymetli Mervem’in sözünde olacak. Ben yine köşe yastığı gibi evdeyim. Tedavide bazı sözler kamçıladı beni ama gerçek şu ki 5 yıldır uğraşmaktayız. Sevdiklerimi yıprattım anne, gençliğim gitti anne. Kardeşimin, canımın Ankara’daki düğününe bile gidemedim. Böyle yaşamaya alışsam da gönlüm hep kırık. Şunu duygusal olmayı istemezdim bu hayatta giden gider, kalan kalır lafını kolay yaşamak isterdim. Yolunuz açık olsun canlar” ifadeleri yer aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X