Gardiyanların aklını alıp mahkumları kaçırdılar

Brezilya’da yaşanan olayda bir hapishanede, ‘seksi polis kostümü’ giyen üç kadın gardiyanları kandırarak 28 mahkumun hapisten kaçmasına neden oldu.

Gardiyanların aklını alıp mahkumları kaçırdılar

Daily Mail’in haberine göre, yerel saatle gece üç civarında üç kadın ‘seksi polis kostümleriyle’ hapishaneden içeri girmek için gardiyanları ikna etti ve daha sonra içine ilaç karıştırılmış viskiyle gardiyanların uyumasını sağladılar. Uyuyan gardiyanların kıyafetlerini çıkaran ve kelepçeleyen üç kadın, daha sonra hücrelerin kapılarını açarak mahkumları serbest bırakmayı başardılar. Kaçışı planlayan Bruno Amorim adlı mahkumun, üç kadından birinin sevgilisi olduğu öğrenildi.

 

Kaçışları uzun sürmedi

 

Kaçışla ilgil açıklama yapan polis şefi Angelina de Andrades Ferreira, “Kadınların planı gardiyanların aklını çelmekti. Gardiyanlara, içine çeşitli maddeler karıştırılmış ucuz viski içirmişler ve anahtarları almışlar. Kim kaçmak istiyorsa ön kapıdan çıkmış. Gardiyanlar viski içmeye başladıkları andan itibaren hiçbir şey hatırlamıyor” ifadelerini kullandı. 

 

Gardiyanlar ise “hapisten kaçışı kolaylaştırmakla” suçlanıyor. Diğer kaçakları arama çalışmaları sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X