Gazi evinde paşalar gibi: 2-1

Kırmızı siyahlılar konuk ettiği Gaziosmanpaşaspor’u 10. dakikada Burak ve 38’de Habib’in attığı gollerle 2-1’le devirerek zirveye iddiasını sürdürdü.

Gazi evinde paşalar gibi: 2-1

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Orhangazispor, sahasında Gaziosmanpaşaspor’u 2-1 mağlup etti. Maça hızlı başlayan kırmızı siyahlılar henüz 10. dakikada Burak’ın golüyle 1-0 öne geçti. 21’de konuk ekip Ünal’la durumu 1-1’e getirdi. 27. dakikada Orhangazispor’un kazandığı serbest atışı kullanan Habib’in etkili vuruşu direkten döndü. 38’de kullanılan kornerde bu kez Habib affetmedi ve kırmızı siyahlıları tekrar öne geçirdi: 2-1. Bu sonuç aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

Farkı açamadık

Karşılaşmanın ikinci yarısında Orhangazispor adeta gol kaçırma yarışına girdi. Kırmızı siyahlıların 47’de Habib ile bulduğu bir gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, aynı oyuncu 55’te kaleci ile karşı karşıya kaldığı bir pozisyonu ise cömertce harcadı. Orhangazispor 82. ve 90. dakikalarda ise bu kez Emirhan’la önemli pozisyonları değerlendiremedi. Son dakikalar ve uzatmalarda kabus görmemek için geriye yaslanan kırmızı siyahlılar rakibine gol fırsatı tanımadı ve Gaziosmanpaşa’yı 2-1 yenerek puanını 7’e çıkardı.

STAT: Orhangazi İlçe 

HAKEMLER: Emre Abar (**), Hasan Okan Baylan (**), Gökhan Özkan (*)

GOLLER: Dk.10 Burak, Dk.38 Habib (Orhangazispor), Dk.21 Ünal (Gaziosmanpaşa)

SARI KARTLAR: Serdar, Mert (Gaziosmanpaşa), Uğur, Habib (Orhangazispor) 

ORHANGAZİSPOR: Gökhan Yenigün (**), Uğur Adem (**) (Dk.78 Serhat **), Metehan (***), Habib (***), Abdülkerim (***), Emirhan (**), Mahir Kemal (**), Gökhan Sipki (**), Ceyhun (***), Metehan Andaç (**) (Dk.67 Serhan **), Burak (***) (Dk.70 Gökhan Kaya *) 

GAZİOSMANPAŞA: Ender (**), Serdar (**), Erkan (*), Recep (**), Mert (**) (Dk.74 Burak *), Tayfun (**) (Dk.73 Engin *), Ünal (**), Olgay (**), Ali Temur (*), İbrahim Eren (**), Onur Anıl (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X