Gaziler unutulmadı

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ilçelerde de törenler düzenlendi.

Gaziler unutulmadı

Büyükorhan’daki tören Kaymakam Mehmet Faruk Saygın ve Belediye Başkanı Hasan Taş’ın Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Törene gaziler, şehit yakınları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Gemlik’teki törende de Muharip Gaziler Derneği Gemlik Şube Başkanı Kadir Tan, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

19 Eylül Gaziler Günü İznik’te düzenlenen törende de İznik Muharip Gaziler Temsilciliği Başkanı İbrahim Eroğlu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Eroğlu, Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve heyecanı içerisinde olduğunu ifade etti. Eroğlu, “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, aramızdan ayrılan gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X