Gazilerden harekâta destek yürüyüşü

Afrin’deki terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için Mustafakemalpaşa Muharip Gaziler Derneği Şubesi tarafından yürüyüş düzenlendi.

Gazilerden harekâta destek yürüyüşü

Gaziler Derneği’nin yerleşkesinden başlayan yürüyüşe, Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci, Gaziler Derneği Şube Başkanı Erdinç Hazar, gaziler ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Ellerindeki Türk Bayrakları’yla yürüyüş yapan gazilere çevredeki vatandaşlar da destek verdi.

Cumhurluk Alanı’na kadar devam eden yürüyüşün ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Gaziler Derneği Şube Başkanı Erdinç Hazar, gaziler olarak silahlarını alıp cepheye gitmeye hazır olduklarını söyledi. Hazar, “Mustafakemalpaşalı gaziler olarak dün olduğu gibi bugün de ordumuzun ve milletimizin emrindeyiz” dedi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da, “Ülkemizin bekası için yurt içi ve yurt dışında mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan sonsuz gayretler diliyorum. Bize düşen, askerlerimizin milli birlik içinde her zaman yanında olmaktır. Birlik ve beraberliğimizi korudukça, bizi yıkacak hiçbir güç yoktur” diye konuştu.

Kaymakam Mustafa Masatlı ise, “Ordumuz Afrin’de hiçbir terör mensubu kalmayıncaya kadar mücadele edecek, o bölgeyi insanlar için yaşanabilir bir yer haline getirecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X