Gece uyumadan önce yiyin! 2 hafta sonunda..

Zayıflamak, göbek eritmek ve vücuttaki istenmeyen yağlardan kurtulmak için yoğurtlu zayıflama kürünü yani yoğurt diyetini uygulayın.

Gece uyumadan önce yiyin! 2 hafta sonunda..

Göbek bölgesindeki aşırı ve gereksiz kilolarınızdan kurtulmayı başaramıyorsanız Prof. Dr. İbrahim Saraçoglu’nun sunduğu yoğurt ve limon kürü mucizesini mutlaka denemelisiniz.

Yoğurt Limon Pul Biber Kürü ile Zayıflama

Limonlu yoğurt kürünü denemeden önce öğrenmeniz gereken en az 2 hafta devam etmeniz gerektiğidir. 1 – 2 gün denedikten sonra işe yaramadığını düşüncesine kapılıp sakın bırakmayın. Basit şekilde hazırlayacağınız Yoğurtlu Limon kürü tarifi sayesinde göbek bölgenizdeki yağlardan ve kilolarınızdan hızlıca kurtulacaksınız.

Yoğurtlu Limon kürü Malzemeleri:

Yarım limon suyu,

3 Yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt,

1 çay kaşığı pul biber (pul biber yerine zencefil ya da zerdeçal da olabilir).

Yoğurt kürü nasıl yapılır?

 Limonun suyunu, yoğurdu ve pul biberi belirtilen ölçülerle uygun bir kase içerisinde karıştırın.

Yoğurt kürü diyetinin yapılışı

Gece uyumadan yarım saat önce yiyin. Bu karışımı tükettikten sonra kesinlikle başka hiçbir şey yememeniz gerekiyor. En az 2 hafta boyunca bunu sürdürün. 2 Hafta sonunda değişimi göreceksiniz.

Yoğurt kürünün zararları

Yoğurt kürü diyetinde içerisinde pul biber bulunması sebebiyle ilgili hastalığı olanların yapması önerilmez. Basur gibi hastalığı olanlara zararı olabilir. Onun dışında emziren annelere ve hamilelere hiç bir zayıflama kürünü önermiyoruz. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X