Geceleri durup dururken uyanıyor musunuz? İşte sebebi…

Geceleri sürekli olarak aynı saat aralıklarında uyanmak birçoklarına göre bir tesadüf değildir. Uyandığınız saat aralığı sizinle ilgili önemli bilgileri açığa çıkarıyor. Peki ama nedir bu bilgiler?

Geceleri durup dururken uyanıyor musunuz? İşte sebebi…

Eğer Akşam Saat 9 ile 11 Arası Uyanıyorsanız

Bu saatler arasında sürekli olarak uyanıyorsanız bariz bir şekilde uykuya dalamıyorsunuzdur. Bu sorunun en kolay çözümü aslında uyumadan en az 45 dakika önce televizyon, telefon, tablet gibi elektronik aletlere bakmayı bırakmaktır. Ayrıca uyumadan önce nefes egzersizi yaparak, kitap okuyarakta zihninizi yatıştırabilirsiniz. Ayrıca yatağa girmeden önce beyninize biraz sonra uyuyacağınızı sinyal eden rutinler oluşturmalısınız. Örneğin dişlerini fırçalamak, pijamaları giymek, ışıkları yatağa geçmeden çok önce söndürmek gibi.

Eğer Gece Saat 11 ile 1 Arasında Uyanıyorsanız

Bu saatler de enerjinin safra kesesinden geçtiği saatlerdir ve duygusal olarak hayal kırıklığına uğradığınızı hissettiğiniz zamanlarda bu saat aralığında sık sık uyanabiliriz. Bunu çözmek için kendinizi ve size kötü hissettiren kişisi affetmeli ve kendinizi rahatlatmalısınız. Kısacası bu saat aralığında sürekli uyanmak hayatınızda halletmeniz gereken duygusal bir problem olduğuna işaret etmektedir.

uykusuzluk.jpg
 
Eğer Gece 1 ile 3 Arası Uyanıyorsanız

Eğer bu saat aralığında hep uyanıyorsanız, karaciğeriniz enerjinizi emmektedir ve bu sizde sinirli bir ruh haline sebep olmaktadır. Sürekli olarak bu saat aralığında uyanıyorsanız yang enerjiniz yükseldiği için dengesiz bir ruh haline bürünürsünüz. Bu sorunu çözmek için uyumadan önce bir bardak soğuk su için. Bunun da ötesinde sorunu esaslı olarak çözebilmek için neden böyle hissettiğinize dair düşünmek zorundasınız. Kısacası bu saat aralığında uyanmak sinirli bir ruh haline geçiş yaptığınızı göstermektedir.

1006808_940x531.jpg

Eğer Gece Saat 3 ile 5 Arası Uyanıyorsanız

Bu saat aralığında enerjiniz akciğerlerinizde dolaştığı için bu saatler arasında nefes darlığı çekebilirsiniz. Bu saatlerde sık sık uyanmak, hayat, yaşayış, geleceğiniz ve kader üzerine yoğun düşünceler içinde olduğunuzun kanıtıdır. Bu durumdan kurtulabilmek için hayatınızın akışıyla barış içinde olacak ruh halini bulmanız şarttır. Kendinizi rahatlatmalı, yürüyüşler yapmalı, yaşam kaygısını azaltmaya yönelik sosyal aktivitelere yönelmelisiniz. Gerekirse, bir psikoloğa veya terapiste başvurmaktan çekinmeyin.
 

Eğer Sabah 5 ile 7 Arası Uyanıyorsanız

Bu saatler arasında enerjinizin bağırsaklarınızdan geçtiğini hissedeceksiniz. Eğer uyanmamanız gerektiği halde bu kadar erken uyanıyorsanız, uyumadan önce esneme hareketleri yapmalısınız. Ayrıca eğer bu saatlerde istemsiz uyanıyorsanız, aynı zamanda sindirim ve boşaltım sistemi ile ilgili sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Çünkü bu saatler de kabız veya ishal olma ihtimaliniz bir hayli yüksektir. Fakat bu durum eğer sabah işiniz yoksa geçerlidir. Okula veya işe gidecekseniz uykuya geri dönmek sizin için bir seçenek olmayacaktır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X