Geceleri uyuyamıyorum

Aytaç Kara, ‘Bursaspor’u daha farklı yerlerde konuşacakken, sevenlerimizi üzüyoruz’ dedi.

Geceleri uyuyamıyorum

Kasımpaşaspor karşılaşmasında penaltı atışını gol çeviren Aytaç Kara, hem taraftarları hem kendilerini çok üzdüklerini söyledi. Aytaç, ‘Girdiğimiz 3-4 net pozisyondan yararlanamayıp şu konuşmayı yapıyorum. Her maç ve her gün daha çok üzülüyorum. Bursaspor’u daha farklı yerlerde konuşacakken, sevenlerimizi üzüyoruz. Bu sene bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirip, önümüzdeki senelerde Bursaspor’u farklı yerlerde farklı şekilde konuşmak istiyorum’ dedi. 

Sorumluluktan kaçmam

Bu takım için sorumluluk almaktan çekinmediğini ifade eden tecrübeli orta saha oyuncusu, ‘Sadece taraftarımız değil, bizi seven bize güvenen insanları da üzüyoruz. Biz bunun farkındayız. Gerçekten ben de bazı maçlardan sonra uyuyamıyorum. Şu an çok şanssızlığımız var. Tek sıkıntımız pozisyonlardan yararlanamıyoruz. Artık üzmeyiz umarım onları. Bu takım için sorumluluk almaktan çekinmem. Üzerime düşenin en fazlasını alırım. Bu sene de üstesinden geleceğiz’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X